Flexibilitet och kundkänsla!

I min värld finns ingen annan leverantör än Ströms Catering! Varje år anordnar vi på AGF stora gymnastiktävlingar där uppemot 1400 gymnaster från Sveriges alla hörn kommer samman i åldrarna 10-25 år. Vårt ansvar omfattar att tillhandahålla luncher och middagar i 3 dagar och som mest serveras upp emot 750 gymnaster som ska hinna äta mellan sina tävlingspass. Förutom tidsaspekten med olika sittningar, kräver ett sånt här stort evenemang en stor flexibilitet och en kundkänsla. Tillsammans med Caroline och Jonas hittar vi fram till passande mat i lagom portioner med x antal matrestriktioner. Med sitt kunnande och engagemang, och en fantastiskt god mat har vi placerat oss i topp som organisatörer till gymnastiktävlingar. Bra och god mat är grunden för att gymnaster ska kunna prestera så valet att välja Ströms är inte längre ett val utan en del av vårt framgångskoncept. Har ni inte provat dom - gör det!

Ann-Charlotte Jörhag Projektledare AGF gymnastiktävlingar

Fantastisk lunch och fika till många från hela världen!

När Atlas Copcos ”MR-days 2014” - ett event för Atlas Copcos världsledning inom Rock and Mining – arrangerades i Rynningeviken på försommaren 2014, ansvarade Ströms Catering för maten. En fantastiskt god lunch och fika till 130 gäster, från hela världen, serverades under två dagar i det stora tältet i Rynningeviken! Det var en utmaning, men Ströms Catering klarade det med stor bravur. Internationell mat med närproducerade råvaror, en buffé där varje enskild gäst erbjöds en härlig matupplevelse för alla smaker. Bra jobbat, hjärtligt tack för det, Jonas och Caroline!

Lotta Wollarz, projektkoordinator MR Days 2014

Ströms catering skapade en succémeny utifrån min budget.

"Under flera år har jag återkommande använt mig av Ströms catering till vernissagen på Rådhusets Julkalender. Det har varit olika teman på mat varje år och alltid lika uppskattat.

Till årets vernissage (2015) utgick vi från min fastställda budget och Ströms catering fick skapa en meny som var helt anpassad till vernissagen och temat 'Utanför ramarna'. Vi träffades och bollade idéer som resulterade i en succémeny som var så uppskattad att det saknade motstycke.

Att anlita Ströms är på alla sätt en positiv erfarenhet – allt ifrån den vällagade maten till kunskap, service och engagemang. Stort tack Jonas och Caroline för allt."

Ove Lundqvist – SOUL Design, projektledare, Rådhusets Julkalender

Allt hade perfekt timing.

”Tack Jonas och Caroline och ni andra för en underbar bröllopsmiddag: jättegod italiensk buffé med smarrig efterätt och så fin service!

Allt hade perfekt timing, var vackert presenterat och gjort med ett stort leende- vi är så nöjda och tacksamma för att ni tog så väl hand om oss på våran stora dag.

Stort Tack”

Tarik och Märta Radwan

Stort tack!

Tack Jonas och Caroline samt övrig personal för er fantastiska insats och ert professionella bemötande på vår, Atlas Copco Surface Drilling, familjedag. Er supergoda amerikanska barbeque gladde 650 personer som hungrigt var på hugget så snart era grillar drog igång. Att grilla på plats och för så många människor kräver sin organisation och ni har fixat det galant. Jag kunde inte ha valt en bättre leverantör och återkommer med all säkerhet när tillfälle ges.

Stort tack!

Ann-Charlotte Jörhag, Atlas Copco Surface Drilling Division  

Mixen av Era förslag och våra önskemål blev toppen.

”Vi vill bara delge Er hur glada och nöjda vi är med Er som leverantör av mat till vårt bröllop! Allt fungerade perfekt och med Er goda organisation klarades också servering och grillning i ”mindre bra” väder stundtals. Så är det när man tvunget ska vara ute… Mixen av Era förslag och våra önskemål blev toppen, precis som vi ville ha det.

Allt från förrätten, serverad på plats, via den fantastiska grill-buffén, till desserten, med kockens härliga uppläggning vid bordet och överraskande tillbehör (a lá Ström), uppskattades mycket av oss och alla våra gäster.

Stort tack till Er och personalen, vi anlitar Er gärna igen!”

Erika och Anders

Vi är mycket nöjda med maten.

”Vi är mycket nöjda med maten, den räckte till alla och smakade gott. Vi uppskattade att ni kan specialkost, då vi själva inte har helt koll på det området.

Speciellt nöjda är vi med servicen kring leveransen, att ni kunde komma på utsatt tid och duka upp maten, det var guld värt. Vi kommer att rekommendera er till vänner som behöver tips på catering!”

 Marie Lewicki och Daniel Wallin

Kalaset blev en succé.

”När vi gifte oss i somras ville vi bjuda släkt och vänner på kalas. Festen ville vi ha på torpet som ligger strax utanför Odensbacken. Möjligheten att laga mat till 40 gäster är begränsade där och vi insåg att vi inte skulle klara detta själva. Genom bofasta grannar fick vi tips om Ströms Catering i Odensbacken. Vi beställde deras Italienska Buffé samt hyrde porslin, glas och bestick.

Kalaset blev en succé, dels på grund av anledningen och det fina vädret men också genom att cateringfirman överträffade alla förväntningar. Utomordentligt god mat, fint upplagd och levererad punktligt.

Alla kontakter, före och efter kalaset, har genomsyrats av personlighet utan avkall på professionalism. Det är ett nöje att få rekommendera Ströms Catering!”

Hans och Maria Lindblom, Ekenäs, Flingeboda  

Hjärtligt tack!

”Vi ställde till med överaskningsbröllop på vårt lantställe och var så förnuftiga att vi beställde mat till bröllopet. Vilken lyckoträff! Ströms Catering samt maten de levererade var fantastisk. Vi fick bästa tänkbara service vad allt från första kontakt, till leverans och uppdukning av den goda och väl tilltagna maten.

Vi hade inte kunnat önska oss något bättre på våran stora dag. Tusen tack Jonas och Caroline för det personliga men professionella bemötandet. Vi rekommenderar varmt Ströms Catering och hoppas själva att få återkomma med ny beställning när tillfälle ges. Hjärtligt tack!”

Jonas och Pernilla, Stora Mellösa  

Vi var supernöjda och väldigt glada för att vi valde er som leverantör.

”Tusen tack för igår. Vi var supernöjda och väldigt glada för att vi valde er som leverantör. Bra mat och det är härligt när allt fungerar perfekt. Tusen tack”

Elin, Bulk AB

Det känns tryggt att veta vad man får när man beställer.

”Hos Er har jag funnit maten med det lilla extra, både i smak och mängd. Mina gäster och jag har blivit mycket nöjda med smak, upplägg, service och inte minst priset. Jag kan verkligen rekommendera mat från Ströms Catering.

Det känns tryggt att veta vad man får när man beställer och det är en stor anledning till att jag återkommer som nöjd kund.”

Sandra Marcusson

Om Ströms Catering

Ströms Catering i Örebro hjälper dig med catering till fester, bröllop, födelsedagar, släktträffar, jubileum och företagsevent.

Läs mer om oss och om våra menyer.

Kontakta oss

  • Fridstavägen 16 715 94 Odensbacken

  • Telefon 019-45 20 09

  • info@stromscatering.se www.stromscatering.se

Kundreferenser

Flexibilitet och kundkänsla!
Läs mer

Fantastisk lunch och fika till många från hela världen!
Läs mer

Ströms catering skapade en succémeny utifrån min budget.
Läs mer

Allt hade perfekt timing.
Läs mer

Kontakta mig