Buffé

Att duka upp en buffé där alla gäster kan plocka och välja av det de tycker mest om är ofta omtyckt av både stora och små. Det går att smycka och duka bordet till en sagolik fröjd för ögat. Att gästerna samlas runt maten är också ett bra sätt att lösa upp stela knän och tungor.

Låt inte maten tysta mun. Den middagen minns ingen..:)

Julen 2018
Från torsdag den 21 november till fredag 21 december är det julstök i Ströms kök.
Vi levererar jullunch tisdag-fredag kl.11.30-14.00, julbuffén och vinterbuffén erbjuder vi måndag-fredag.
Andra bufféer från vår meny gör ett uppehåll under december månad.

Julbuffé
För er som vill äta mycket och länge.

Inlagd sill, skärgårdssill, senapssill, gravad lax med hovmästarsås, ägghalvor med skagernröra, julskinka med senap, pastej och gurka, rökta julkorvar, rödbetssallad, ostpaj toppad med varmrökt lax och lingon, rödkålschutney, kokt delipotatis, köttbullar av kalvkött från Ärnebecks gård, prinskorv, jansson frestelse, sirapsbakad brysselkål med äpple, brie, frökex, äppelchutney, vörtbröd, smör och lagrad hårdost
325kr/person

Jullunch
Levereras tisdag-fredag mellan kl.11.30-14.00

Inlagd sill, senapssill, ägghalvor med skagernröra, julskinka med senap, kokt delipotatis, rödbetssallad, köttbullar av kalv från Ärnebäcks gård, prinskorv, janssons frestelse, sirapsbakad brysselkål med äpple, vörtbröd, smör, julost
195kr/person

Vinterbuffé
För er som har julfest, men önskar något annat än julmat.

Små spett av kalvkött från Ärnebecks gård, ört o vitlöksstekt kycklingfilé, ugnsrostad potatissallad, ostpaj toppad med varmrökt lax, ostcreme, chilimajo, brie, bavaria, äppelchutney, svampchutney, frökex, quinoasallad med picklad rödlök, grönsallad, filmjölksbröd, färskost
315kr/person

Utkörning 295 kronor inom Örebro, Kumla och Hallsberg.

Nedanstående bufféer levereras ej under julsäsongen 21/11-21/12 -18.

Medelhavet

Örtbakad kyckling med citron och vitlök , italiensk salami, ugnsrostad potatissallad med färska örter, paj med fetaost och bladspenat, tomat och rödlökssallad, sallad med qunioa, melon och picklad rödlök , marinerade oliver, tzatziki, brie, bavaria, kex, chutney, fruktfat, bröd och färskost.
210 kr/person

________________________________________

Vilttapas

Älgfärsbiffar toppade med stekt svamp, hjort Rydberg med ölbräserad lök,, smörstekt kål med vitlök, svampchutney, ostcreme, ugnsrostad delikatesipotatis, ostpaj toppad med sallad och rökt lax,  sallad med matvete och ugnsrostade grönsaker, brie, bröd, smör och lagrad ost.
215 kr/person

________________________________________

Ströms svenska tapas

Ugnsbakad lax med romsås, kalvfärsbiffar toppad med stekta kantareller, ostpaj, ugnsrostad delipotatis, krämig potatissallad med dill och äpple, sallad med picklad rödlök och couscous, brie, chutney, bröd och färskost.
215 kr/person

 ________________________________________

Triss i paj

Fetaostpaj med bladspenat, kycklingpaj med bacon och paprika, kall ostpaj toppat med krispsallad, räkor och romsås, grönsallad, bröd och färskost.
165 kr/person.

________________________________________

Kalla bufféer

Ett klassiskt kallskuret fat, vackert dekorerat med frukter.
Grillad rostbiff, rökt skinka, kalkon, bavaria, brie, melon, druvor, kiwi, frökex, grönsallad, bröd & färskost.
140 kr/person 

Kycklingspett, marinerad fläskfilé, melon, druvor, oliver, brie, frökex, chutney, tomat och rödlökssallad, ostcreme, bröd & färskost.
150 kr/person

Till detta rekommenderar vi vår potatissallad eller potatisgratäng.

Potatissallad
25 kr/person
Potatisgratäng
30 kr/person

Om Ströms Catering

Ströms Catering i Örebro hjälper dig med catering till fester, bröllop, födelsedagar, släktträffar, jubileum och företagsevent.

Läs mer om oss och om våra menyer.

Kontakta oss

  • Fridstavägen 16 715 94 Odensbacken

  • Telefon 019-45 20 09

  • info@stromscatering.se www.stromscatering.se

Kundreferenser

Flexibilitet och kundkänsla!
Läs mer

Fantastisk lunch och fika till många från hela världen!
Läs mer

Ströms catering skapade en succémeny utifrån min budget.
Läs mer

Allt hade perfekt timing.
Läs mer

Kontakta mig