Företagsevent

Driver du ett företag finns det många tillfällen när du behöver koncentrera dig på annat än mat och dryck: Kundevent, produktlansering, personalfest, invigning, avtackning är några exempel på när det passar bra med en mingelmeny eller någon av våra bufféer. Vi kan även komma och tillaga maten på plats. Med oss har vi våra grillar och muurikor.
Önskar du dryck till maten så har vi fullständiga rättigheter.

Vi har stor erfarenhet av både mindre och större event. Oavsett storlek dukar vi upp den mat du har beställt, och tar också hand om all logistik kring mat och dryck om du önskar det.
Vi har personal på plats och ser till att allt flyter på utan att du egentligen märker det.

Den enda du behöver bry dig om är dina kunder och medarbetare. Och att njuta av den goda maten, förstås.

Konferens/kickoff

Ska ni ha konferensdag/kickoff på företaget så fixar vi gärna med både mat och fika.
Vi ordnar med allt från endast maten till en helhet med porslin och personal, allt efter era önskemål och behov.

atlas-mr-days

MR-days
När Atlas Copcos ”MR-days” – ett event för Atlas Copcos världsledning inom Rock and Mining – arrangerades i Rynningeviken på försommaren 2014, ansvarade Ströms Catering för maten. En fantastiskt god lunch och fika till 130 gäster, från hela världen, serverades under två dagar i det stora tältet i Rynningeviken! Det var en utmaning, men Ströms Catering klarade det med stor bravur. Internationell mat med närproducerade råvaror, en buffé där varje enskild gäst erbjöds en härlig matupplevelse för alla smaker. Bra jobbat, hjärtligt tack för det, Jonas och Caroline!
Lotta Wollarz, projektkoordinator

 Grillfest

Låt doften av nygrillat sprida sig på festen. Vi kommer med grillar och grillpersonal.
Vi är vana vid både stora och små event och vi grillar både dag och kvällstid.

jk15


Familjedag Atlas copco

Tack Jonas och Caroline samt övrig personal för er fantastiska insats och ert professionella bemötande på vår, Atlas Copco Surface Drilling, familjedag. Er supergoda amerikanska barbeque gladde 650 personer som hungrigt var på hugget så snart era grillar drog igång. Att grilla på plats och för så många människor kräver sin organisation och ni har fixat det galant. Jag kunde inte ha valt en bättre leverantör och återkommer med all säkerhet när tillfälle ges.

Stort tack!

Ann-Charlotte Jörhag, Atlas Copco Surface Drilling Division

In da woods

Vill ni göra något annorlunda med personalgruppen?  En nystart med fokus på att varva ner, att stanna upp och känna pulsen, att få ny kraft och energi.
Vi välkomnar er att följa med oss ut i vår vilda , vackra skog i Brevens bruk för en dag fylld med att göra så lite som möjligt och att äta gott och umgås.

Vi startar dagen med att äta frukost tillsammans vid stranden. Hälsocoach Malin Sköld tar oss med på en vandring längs Sottern och hjälper oss att med enkla övningar släppa stressen och njuta av dagen. Hon pratar om hälsans grundstenar och vad vi kan påverka och förändra. Vi äter en tre-rätters lunch tillsammans som är tillagad över öppen eld. Att njuta av god mat och samvaro till ljudet av sjungande fåglar och skogens lugn är som balsam för själen. Vi pratar om vad vi lägger vår tid på och vad vi vill lägga vår tid på, samt naturens betydelse för vårt välbefinnande.

En dag i lugn och ro där vi släpper ner axlarna och tempot, äter gott, umgås med kollegor, vandrar i skogen och där Malin guidar oss i hur vi  fokuserar på det som ger energi, kraft och glädje.

 

Om Ströms Catering

Ströms Catering i Örebro hjälper dig med catering till fester, bröllop, födelsedagar, släktträffar, jubileum och företagsevent.

Läs mer om oss och om våra menyer.

Kontakta oss

  • Fridstavägen 16 715 94 Odensbacken

  • Telefon 019-45 20 09

  • info@stromscatering.se www.stromscatering.se

Kundreferenser

Flexibilitet och kundkänsla!
Läs mer

Fantastisk lunch och fika till många från hela världen!
Läs mer

Ströms catering skapade en succémeny utifrån min budget.
Läs mer

Allt hade perfekt timing.
Läs mer

Kontakta mig